19 November

Tonhalas szendvicset rengeteg módon lehet készíteni, de létezik egy alap recept, ami maga a nagybetűs Tonhalas szendvics.

Mai tippünkben megmutatja nektek, hogyan készítsétek ezt el, mert lehet sok alapanyaggal variálni, de nem érdemes bonyolítani, a Tonhalas szendvics egyszerűen az igazi!

Hozzávalók:
– 2 db tonhalkonzerv
– 1 db paradicsom
– 1 db lilahagyma
– salátalevelek
– petrezselyem
– citromlé
– majonéz
– só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

Először a tonhalkonzervet keverd össze friss petrezselyemmel, egy kis citromlével és majonézzel, majd állítsd össze a szendvicset!

A teljes kiőrlésű kenyeret kend meg majonézzel, helyezz rá egy saláta levelet és pár paradicsom karikát, majd jöhet a majonézes tonhal, rá egy kis vékonyra vágott lila hagyma, petrezselyem dísz és kész a szendvics. Ha úgy gondolod, a tetejére rakhatsz még egy szelet kenyeret!
Szerintünk így az igazi, de ha Ti szeretnétek még felturbózni, akkor nyugodtan adhattok hozzá kapribogyót, fetasajtot, tojást, uborkát, olívabogyót, mustárt, vagy éppen ami eszetekbe jut.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *