02 December

Hozzávalók: 1 Twist tonhaltörzs bio extra szűz olívaolajban – 3x80g-os kiszerelésben, 150 g penne tészta, 100 g paradicsomszósz, 1 paradicsom, 100 g zöldborsó, reszelt sajt, só, bors.

Elkészítés: A tésztát forrásban lévő sós vízben főzzük 8 percig, majd szűrjük le. Kockázzuk fel a paradicsomot és egy edényben, kevés olajon a zöldborsóval együtt pároljuk 1-2 percig. Sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a paradicsomszószt és a tészta főzőlevéből 1-2 merőkanállal. A tonhalat csepegtessük le, majd adjuk a paradicsomos szószhoz és melegítsük össze. Keverjük hozzá a kifőtt, leszűrt tésztát is. A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A tonhalas tésztát öntsük bele egy hőálló tálba, a tetejét szórjuk meg reszelt sajttal és süssük kb. 20 percig, amíg szépen összesül. Jó étvágyat!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *