27 April

Egy tonhalas szendvics tökéletes választás vacsorára: gyorsan elkészíthető, nagyon finom és ha mindig változtatjuk rajta a feltéteket, akkor sosem tudjuk megunni!
Hozzávalók: 1db Twist tonhalkonzerv, ciabatta vagy zsemle, uborka, paradicsom, rukkola, saláta, trappista sajt, majonéz, kapribogyó, olívabogyó, olívaolaj, bors.
Elkészítés: Első lépésként készítsünk egy egyszerű remoulade mártást, ami jól passzol a tonhalhoz! Ehhez csak felvágjuk apróra a kapribogyót, és az olivabogyót, majd hozzákeverjük a majonézhez, amit egy kis olívaolajjal és borssal is ízesítünk.
Ha elkevertük a mártást, akkor kenjük meg vele a szendvics mindkét oldalát, hogy jó ízes legyen, majd halmozzuk rá a zöldség feltéteket, a sajtot, a tonhalat. Borítsuk rá a zsemle tetejét és már fogyaszthatjuk is! Jó étvágyat!

Nézd meg a videót is:

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *