20 February

Hozzávalók: 1 Twist tonhal, 100 g kuszkusz, 3 ek zöldborsó, 3 ek kukorica,1 ek fenyőmag, 1 gerezd fokhagyma, 0,5 citrom leve, 2 ek olívaolaj, só, petrezselyem, rukkola

Elkészítés: A kuszkuszt öntsük le kétszeres mennyiségű forró vízzel és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük össze a citromlevet, az olívaolajat, az apróra vágott fokhagymát és keverjük hozzá a kuszkuszhoz, ízlés szerint sózzuk. A fenyőmagot serpenyőben pirítsuk meg. A tonhalat csepegtessük le. A petrezselymet vágjuk apróra. A kuszkuszhoz keverjük hozzá a tonhalat, a zöldségeket, a fenyőmagot és a zöldfűszereket. Kihűlve, de nem hidegen tálaljuk.

 

Jó évágyat kívánunk!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *