04 November
TEGYÜNK EGYÜTT AZ EMLŐRÁK ELLEN!

 

Szeptember közepén a Del Pierre Central Europe Kft. a mellrák megelőzését és gyógyítását támogató termékkampányt indít, együttműködve a 24 éve működő, az egészségmegőrzést, illetve megelőzést ellátó, továbbá gyógyító, rehabilitációs és tudományos tevékenységeket végző Emlőrák Gyógyításáért Alapítvánnyal.

A vállalat három hónapon keresztül, szeptembertől novemberig, minden egyes Twist 4×80 g-os kiszerelésű, limitált kiadású, pink színű csomagolásban kapható olívaolajos tonhalkonzervjének eladási árából 10 forintot ajánl fel az alapítvány számára.

A Del Pierre Central Europe Kft. vezetői és munkatársai számára kiemelten fontos, hogy az emlőrákkal kapcsolatos korai felismeréshez és gyógyító munkához minden tőlük telhető segítséget megadjanak. Magyarországon ez a ráktípus az egyik leggyakoribb, ami még inkább arra sarkallja a céget, hogy felhívja a magyar nők figyelmét az emlőrák veszélyeire, illetve annak megelőzési lehetőségeire. A választásuk azért esett a Twist tonhalkonzervre a mostani támogatói és tájékoztató termékkampányban, mert az nagy arányban tartalmaz olívaolajat és omega-3 zsírsavakat, amelyekről köztudott, hogy az egészséges táplálkozás fontos alkotóelemei és ennek köszönhetően hozzájárulhatnak a daganatos betegségek kialakulásának megelőzéséhez.

A Twist 4×80 g-os kiszerelésű, limitált kiadású olívaolajos tonhalkonzervjei a kampány időszaka alatt országszerte megvásárolhatóak lesznek az élelmiszerboltokban.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *