04 November
TEGYÜNK EGYÜTT A MELLRÁK ELLEN!

Immár hagyomány, hogy minden év szeptemberében a Del Pierre Central Europe Kft. a mellrák megelőzését és gyógyítását támogató termékkampányt indít, együttműködve a több, mint 25 éve működő, az egészségmegőrzést, illetve megelőzést ellátó, továbbá gyógyító, rehabilitációs és tudományos tevékenységeket végző Emlőrák Gyógyításáért Alapítvánnyal.
 
Cégünk minden egyes Twist 4×80 g-os kiszerelésű, limitált kiadású, pink színű csomagolásban kapható olívaolajos tonhalkonzervjének eladási árából 10 forintot ajánl fel az Alapítvány számára.

A Del Pierre Central Europe Kft. vezetői és munkatársai számára kiemelten fontos, hogy az emlőrákkal kapcsolatos korai felismeréshez és gyógyító munkához minden tőlük telhető segítséget megadjanak. Magyarországon ez a ráktípus az egyik leggyakoribb, ami még inkább arra sarkallja a céget, hogy felhívja a nők figyelmét az emlőrák veszélyeire, illetve annak megelőzési lehetőségeire. A választásunk azért esett a Twist tonhalkonzervre a támogatói és tájékoztató termékkampányban, mert a termék nagy arányban tartalmaz olívaolajat és omega-3 zsírsavakat. Köztudott, hogy ezen összetevők az egészséges táplálkozás fontos alkotóelemei és ennek köszönhetően hozzájárulhatnak a daganatos betegségek kialakulásának megelőzéséhez.

A Twist 4×80 g-os kiszerelésű, limitált kiadású olívaolajos tonhalkonzervjei a kampány időszaka alatt országszerte megvásárolhatóak az élelmiszerboltokban.

 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *